Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Set canapea Milano Relax Homs textil bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
250-30504
Out Of stock
Descriere
Set canapea Milano Relax Homs textil Bej- ansamblu elegant din camera de zi

Redefineste-ti stilul casei tale, cu un set canapea Milano Relax Homs textil Bej. Ansamblul cu fotolii in culori placute si blande de crem, poate fi integrat si-n casele moderne, cat si-n cele clasice. Culoarea neutra este ideala in camerele cozy si primitoare, in care domina eleganta. Poti sa aranjezi setul in camera de zi, cat si intr-un spatiu office sau o sala de asteptare.
Dimensiuni:

L 68 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 50 cm, inaltime pana la sezut  (picioarele: 30 cm)

Canapea 2 locuri:

L 130 cm, adancime 65 cm, inaltime picioare: 34 cm

Seturi canapele si fotolii fixe- piese de efect pentru camera de zi
Livingul tau este perfect pentru diverse activitati de relaxare, cat si de intalnire cu cei dragi. Daca ai o aniversare in familie, sau seara in care-ti chemi prietenii, ai nevoie de un spatiu extra pentru fiecare. Acest set se potriveste la fix pentru orice activitate ai vrea sa desfasori. Tapiteria este una de top si este una fina si moale, fiind ultra rezistenta.

Nuanta de bej induce un aer primitor si intim, fiind ideala in casele ample, dar si in apartamentele mici sau medii. Designul ergonomic se muleaza pe forma spatelui si iti aduce in casa acel aer boem si armonios, din care n-ai mai vrea sa pleci. Picioarele canapelei si ale fotoliilor sunt inaltate si sunt realizate din lemn tratat sa reziste in timp.

Decoreaza inspirat si alatura-i o o biblioteca living si o comoda TV. Vezi si alte modele de seturi canapele si fotolii.

Se livreaza in toata tara prin curier fiind partial asamblate, nu trebuie decat sa insurubati picioarele. Curatarea se face prin aspirare si cu solutii pentru tapiterie care nu sunt pe baza de inalbitori.a cu 2 folotliu homs.ro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura