Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs, verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1279 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
250-30653
Out Of stock
Descriere
Set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs verde - ansamblul care iti face casa mai comoda
Creeaza un aspect cozy si fermecator in camera de zi, sau in sala de lounge cu Set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs,verde. Setul este unul practic si rafinat, ce combina atat functionalitatea cu eleganta intr-un ansamblu deosebit, pe care-l va indragi toata familia. Canapeaua cu linii clasice pastreaza cadrul boem, care face orice living mai primitor.

Culoarea inspirata de frumusetea smaraldelor este ideala in casele clasice ce abunda in eleganta. Verdele inchis este o culoare imperiala, impozanta, usor de asortat, ce poate fi asociata si cu alte piese de mobilier.

Dimensiuni:

L 68 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 50 cm, inaltime pana la sezut  (picioarele: 30 cm)
Canapea 2 locuri:
L 130 cm, adancime 65 cm, inaltime picioare: 34 cm
Set canapele si fotolii- beneficiile unui ansamblu practiic
Designul canapelelelor si fotoliilor a fost conceput pentru un stil elegant, indiferent ca il amplasezi in sufragerie sau pe un balcon inchis. Materialul de calitate al canapelelor este foarte moale si rezistent si se axeaza pe un stil sofisticat.

Picioarele canapelei sunt realizate din lemn masiv, tratat sa reziste in timp. Materialul cu finisaj lacuit este foarte trainic, lucru ce ii confera un aspect extravangant. Ansamblul este foarte elegant si se poate integra in case moderne si practice, care imbina functionalitatea cu eleganta. Spatarul ergonomic are un format ergonomic, fiind realizat din spuma de densitate medie.

Setul de canapele si fotolii se poate integra si intr-un lobby sau intr-un restaurant, unde sa bei o cafea sau sa iei micul-dejun.

Combina-l cu o comoda Tv, etajere suspendate, si alaturi de o masuta de cafea in nuante de lemn inchis la culoare. Vezi mai multe in noua gama noua de canapele si fotolii fixe Homs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura