Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Masa + 2 bancheta metal, lemn, Homs, 120 x 70 x 75 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1399 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
620-30322
Out Of stock
Descriere
Masa + 2 bancheta metal, lemn, Homs, 120 x 70 x 75 cm, seria A620, 30322

Masa        : L 120 x l 70 x h 75,
Bancheta : L 120 x l 29 x h 46 cm

Setul cu masa si 2 bancheta din lemn solid - ansamblul rustic pentru tine si familia ta.

Mobilierul rustic emana o caldura aparte si creeaza un cadru confortabil si placut. Unul dintre cele mai usoare modalitati prin care poti contura o atmosfera rustica la tine acasa este cu ajutorul setului cu masa si bancheta din lemn solid din colectia Homs.

Setul se potriveste atat intr-un living rustic, cat si pe o terasa. Daca plasezi setul pe terasa, completeaza ansamblul cu ajutorul unor blanuri de oaie groase - pentru un efect cozy de cabana.

Setul cu masa si 2 bancheta din lemn solid - idei decorative

Blatul din lemn al mesei poate fi accesorizat cu un stergar rustic dintr-o tesatura rosie. Completeaza aranjamentul de pe masa cu un ulcioare sau vesela din lut si cu un cos cu fructe proaspete. Ai grija sa nu o acoperi complet cu o fata de masa.

Confortul banchetei se imbunatateste simplu si rapid prin adaugarea unor pernute in ton cu stergarul de pe masa. Nu uita sa alegi sa arunci o privire la colectia noastra de covoare si sa alegi un covor traditional care va aduce mai multa caldura in caminul tau. Iluminatul adecvat vine cu un plus de confort si are aportul sau special in cadrul unei incapari, iar un decor rustic se completeaza armonios cu ajutorul unor corpuri de iluminat din alama.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura