Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Covor iuta Bolero Homs, 80x140 cm,10102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29989 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
300-10102
Out Of stock
Descriere
Interior sofisticat cu un Covor iuta Bolero Homs, 80X140 cm,10102

Adu un aer vesel in camera cu un Covor iuta Bolero Homs, 80X140 cm,10102. Acest model multicolor este accesoriul ideal din orice living sau zona de lounge. Designul este realizat cu maiestrie din iuta, iar acest tip de covor nu absoarbe praful, datorita compozitiei sale. Cercurile amintesc de mandalele pictate, iar jocul de culori cu siguranta vine cu o adevarata incantare pentru ochi.
Cand vrei un izolant termic pentru pardoseala, dar si un elemente cheie care sa-ti personalizezi camera de relaxare, atunci acest covor este ceea ce cautai.

Dimensiuni
80X140 cm

Stil Covoare
Modern
Compozitie
iuta(jut)
Lungime Fir
Fir Scurt,relief
Destinatie Covor
Dormitor, Hol, Living
Forma
Dreptunghiular
Material:
chenille
Sugestii decorative cu un covor de iuta
Chiar daca vrei sa-l amplasezi in camera de zi sau in dormitor, mentine un stil decorativ unitar. Alege nuante pentru mobila in acorduri de nej sau nuc, care sa nu incarce camera. Lasa totul in seama texturii covorului pentru acea pata de culoare, care sa invioreze incaperea.
Iuta poate fi transformata in franghie printr-o tehnica speciala de rasucire, realizata in climatele tropicale precum India si Pakistan. Culoarea naturala se impleteste in arcorduri gresh cu albastru, rosu sau verde, care fura privirile oricui.
Planta de iuta, care isi poate pastra stralucirea naturala unica si forma naturala pentru o lunga perioada de timp, este cunoscuta si sub numele de „Fibra de aur”. Este in categoria covoarelor care nu provoaca reactii alergice datorita structurii lor naturale. Se recomanda curatarea chimica profesionala, nu trebuie lasata umed.
Daca decorezi in living, asociaza-u cu un set canapele si fotolii si o masa de cafea si optimizeaza-ti decorul asa cum ai dorit.

Vezi mai multe covoare si presuri de intrare Homs.

Nu uscati la soare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura