Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Raft colt Milano Homs, 31.4 x 60 x 31.4 cm, alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16999 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
150-10223
Out Of stock
Descriere
Decoreaza cu plante si accesorii utile, pe un raft colt Milano Homs, 31.4 x 60 x 31.4 cm, alb
Florile, cosmeticele, cartile, sau micile accesorii decorative isi pot gasi locul pe un raft colt Milano Homs, 31.4 x 60 x 31.4 cm, alb. Cu dimensiuni de 31.4 x 60 x 31.4 cm, polita suspendata este perfecta pentru decoratiuni moderne si luminoase, datorita palului alb din care e realizat.

Daca alegi sa-l pui in camera de zi, hol, sau o camera ce abunda in decoratiuni vegetale, te poti bucura de mai mult spatiu la nivelul solului. Chiar si-n baie sau bucatarie, acest raft multifunctional, poate fi de un real ajutor. Iti poti aranja florile chiar si outdoor cu o mobila pentru gradina, sau poti face decoratiuni naturale la tine in balcon.

Cum sa decorezi rapid si usor cu rafturi de perete Homs
Raftul de perete Homs are un design catchy, cu linii simple, dar arhitecturale, ce se poate folosi in aranjarea unui living, unui dormitor sau a unui hol. Etajerele suspendate sunt ideale pentru decorul modern, datorita liniilor simple, minimaliste si elegante. Poti aranja si depozita mai multe obiecte decorative, rame foto cu cei dragi sau suveniruri de prin calatorii. Raftul de colt este util pentru asezarea ordonata a lucrurilor marunte care nu au un loc anume in casa.

Il poti aseza impreuna cu o comoda tv intr-o culoare contrastanta ori deasupra canapelei. Etajera este realizata din pal de 18 mm, de culoare alba si se livreaza impreuna cu accesorii asamblare si montare pe perete.

Poti asorta biblioteca cu alte piese de mobila pentru sufragerie, cum ar fi canapele, comoda Tv, tabureti sau mese de cafea, toate la un loc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura