Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Birou suspendat Smart Homs, 123.6 x 120 x 55 cm, alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

649 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
smartalb
Out Of stock
Descriere
Schimba decorul cu un birou suspendat Smart Homs
Acest model de birou suspendat Smart Homs este ideal atat in living, cat si in camera copilului. Este ideal prin designul lui pentru incaperile mai mici in care un birou obisnuit de dimensiuni mai mari ar incarca prea mult decorul ori chiar camera in sine. Acesta ofera 6 spatii de depozitare, o suprafata generoasa de lucru, dar si o etajera in care sa asezi diverse obiecte, premii, fotografii, etc.

Realizat din PAL de 18 mm si cu un mecanism de prindere in perete foarte rezistent, poti transforma orice perete gol in spatiul tau de lucru. Cu o silueta dreptunghiulara si margini rotunjite, acest birou PC Smart Homs poate fi incadrat cu usurinta intr-un decor modern, contemporan, ori chiar unul elegant.

Fii in trend cu cele mai elegante birouri PC!
Daca lucrezi de acasa trebuie sa-ti amenajezi un loc in care sa te poti concentra pe deplin la realizarea proiectelor sau a taskurilor zilnice si pentru asta e nevoie de tot ce-i mai bun. Avand caracteristicile stilului modern, biroul ofera multiple posibilitati in amenajarea decorului. Astfel, poti adauga cateva rafturi si etajere care sa ofere putina dinamica incaperii, si poti asorta biroul cu cateva elemente decorative din gama dulapuri si corpuri. Chiar daca este integrat in cadrul unui living ori este amplasat intr-o camera destinata job-ului, prin simpla prezenta, biroul reuseste sa ofere mereu o nota fresh camerei.

Dimensiuni: L 123.6, l55, h 120 cm

Pe masura ce personalizezi atmosfera si respecti regulile stilului ales, vei obtine un rezultat care o sa-ti intreaca asteptarile. Pentru un aer curat in permanenta e nevoie de 2 plante de interior, iar pentru ele ai nevoie de o polita din lemn, care sa le integreze perfect in atmosfera. Cu un model din categoria masute cafea, ori un set masa si scaune, impreuna cu acest birou suspendat Smar Homs, vei obtine ansamblul mult dorit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura