Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Comoda TV cu picioare metal Homs 150 cm, nuc-negru, 20247

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57999 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
250-20247
Out Of stock
Descriere
Completeaza-ti sufrageria cu o Comoda tv cu picioare metal Homs 150 cm, nuc-negru

Comoda TV cu picioare metal homs 150 cm este o piesa decorativa oultramoderna, pentru cei ce doresc sa fie mereu in trend. Atat combinatia actuala de culori-nuc- picioarele metalice, cat si formele deosebite recomanda aceasta comoda tv iubitorilor de nou si frumos.

Comoda are dimensiuni generoase, de 150 cm si este compartimentata cu 4 spatii de depozitare. Picioarele sunt inalte, astfel exista o senzatia de putire ce nu aglomereaza vizual camera.

Nuanta texturata a blatului inspirata de cea a stejarului natur, aduce cu sine mai mult rafinament in camera de zi. Aceasta se asorteaza usor si cu alte culori, cum ar fi griul prezent pe comoda.

Solutii decorative cu comode TV si ansambluri TV
Blaturile sunt confectionate din pal rezistent si usor, cu o grosime de 18 mm. Acesta are capacitatea de a se mentine perfect in timp, putand fi usor de curatat, fara sa retina praf sau umezeala.

Un lucru inspirat de regulile Feng Shui in decorarea sufrageriei este spatialitatea si felul in care aranjezi piesele de mobiila. Nu aglomera zona de trecere, mai ales daca ai un ansamblu de tip Wall unit, pe sol. Lasa cadrul sa respire si decoreaza cu cu alte rafturi de perete si etajere suspendate, pentru a obtine un living mai spatios si mai bine organizat.

Pentru piesele de brotica sau haine, poti aranja si cu corpuri pentru depozitare .

Creeaza o zona de lounge langa canapea sau fotoliu si vino cu un model din gama de mese de cafea.

Alege sa fii in trend cu ultimele tendinte decorative de interior si alege o comoda tv cu picioare metal .

Realizata din pal de 18 mm. Se livreaza neasamblata intr-un pachet. In colet veti gasi schita si accesoriile necesare montajului. Asamblarea se face de catre beneficiar. Curatarea cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive.

Dimensiuni:

L 1500, l 300, h 440 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura