Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Stand suport toaleta, wood, Homs 30 x 14 x 70 cm, maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24999 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
222-700060
Out Of stock
Descriere
Metal + lemn masif

Dimensiuni:

L 30, l 14, h 70 cm

Stand suport toaleta, lemn natur- un accesoriu de nelipsit din baie
Acest stand suport toaleta, lemn natur este un accesoriu elegant pentru baia ta. Practic si de efect, suportul permite stocarea mai multor suluri de hartie, ca tu sa ai mai mult spatiu de depozitare in dulapuri.

Dimensiuni L 30, l 14, h 70 cm
Casa ta iti reflecta personalitatea, iar reusita sta in cele mai mici delaii. Adaugand piese unice, deosebite vei ajunge la aspect rafinat si sofisticat. Daca esti in cautarea acelui aspect rustic din baie, acest accesoriu se potriveste de minune.

Din lemn de brad, suportul pentru hartie igienica este inaltat de la sol, conferind hartiei un spatiu uscat si igienizat pentru depozitare.

Standul este de sine statator si il poti muta in baie in functie de preferinte. Depoziteaza mai multe role, deci va dura mai mult pana vei ramane fara hartie igienica.

In functie de spatiul de care dispui, poti sa-ti personalizezi cu 2 sau 3 rafturi de perete pentru lumanari parfumate sau chiar plante pentru un aer cat mai proaspat.
Nu uita sa amplasezi 1 sau 2 dulapuri pentru baie, din pal de inalta calitate, pentru un cadru complet optimizat.

Suportul este realizat din lemn de brad vopsit maro. Este deja asamblat, nu trebuie decat sa il scoti din cutie. Se sterge cu o carpa alba moale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura