Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Set canapea Viena 2+1+1Homs textil bej-auriu, 30703

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1299 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
250-30703-BEJ
Out Of stock
Descriere
Set Viena: 1x Canape 2 loc + 2 x  fotoliu (bej-auriu)

Dimensiuni:

Fotoliu (2 buc):

L 78 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 55 cm, inaltime pana la sezut  (picioarele: 32 cm)
inaltime total :86 cm:

Canapea 2 locuri:

Lungile                    : 118 cm,
adancime                :   55 cm,
Inaltime picioare      :   32 cm,
Inaltime total            :   86 cm
.
Material:

- Burete
- Textil
- Metal

Cu detalii aurii subtile pe fundalul cald bej, Setul Canapea si Fotolii Viena Bej-Auriu adauga o nota distincta de stil si sofisticare in orice locatie, de la locuinte private pana la spatii comerciale precum hoteluri si birouri.

Stil Clasic si Rafinat: Nuante de bej-auriu in designul autentic al acestui set.
Indiferent daca iti doresti sa imbunatatesti aspectul livingului sau sa adaugi o nota de rafinament spatiilor comerciale, setul canapea si fotolii este alegerea ideala. Designul elegant si finisajele de inalta calitate iti ofera atat confort suprem, cat si o nota sofisticata, redefinind atmosfera din incapere.

Versatilitate Prin Design: Canapelele clasice aduc eleganta atat in spatiul personal, cat si in medii HORECA, precum receptii si baruri.
Cu dimensiunile generoase si detaliile aurii subtile, setul se integreaza perfect in momentele de relaxare sau socializare, fie ca te afli acasa sau intr-un mediu comercial. Transforma-ti locuinta sau spatiul de afaceri intr-o oaza de rafinament si stil cu Setul Canapea si Fotolii Viena Bej-Auriu de la Homs.

Alege Eleganta si Stil Absolut: Setul este potrivit pentru a crea atmosfera perfecta in orice mediu, de la locuinte si receptii, pana la baruri, restaurante si birouri.
Setul Canapea si Fotolii Viena Bej-Auriu se incadreaza perfect in orice colt al casei tale sau spatiului comercial, fiind optiunea ideala pentru cei in cautare de canapele clasice sau seturi canapea si fotolii cu eleganta.

Descopera nivelul superior al stilului si confortului cu Setul Canapea si Fotolii Viena Bej-Auriu, disponibil pe site-ul nostru Homs.

Preferi alte culori pentru setul de de canapele cu fotolii?
Iti punem la dispozitie setul canapea cu 2 fotolii pentru terasa pe negru cu auriu aici
Trimite mesaj
Din Gura in Gura