Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1299 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
250-30051-4Smn6sctqz
Out Of stock
Descriere
Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate, model zebra - imprimeuri puternice pentru un decor interesant

Setul cu masa extensibila si 6 scaune tapitate, model zebra se remarca cu usurinta, devenind piesa centrala din orice incapere. Imprimeul indraznet reuseste sa scoata din monotonie orice decor.

Blatul mesei, cu aspectul sau marmorat, aduce un plus de eleganta locuintei tale, in timp ce picioarele simple, din lemn vopsit in alb, mentin echilibrul estetic.

Scaunele tapitate, cu forma ergonomica iti asigura confortul de care ai nevoie atunci cand te bucuri de cina alaturi de cei dragi.

Pentru un decor placut si echilibrat, care sa nu devina prea incarcat si sa produca disconfort, recomandam plasarea acestei mese intr-o incapere amenajata in  stil minimalist, intr-o cromatica blanda si uniforma!

Daca iti doresti sa suplimentezi decoratiunile din jurul acestei mese, cea mai buna solutie este folosirea plantelor, dispuse pe o etajera cu design simplu, ce confera un aer fresh zonei tale de dining!

Mecanismul de extensie, inteligent si intuitiv iti permite sa sporesti dimensiunile mesei, atunci cand doresti o cina cu mai multi participanti. Marginile rotunjite ale mesei confera functionalitate si siguranta,in timp ce faciliteaza procesul de curatare.

Comanda setul masa extensibila si 6 scaune tapitate, model zebra din colectia de mese Homs!

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 55, l 55, h 95 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura