Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cel mai bine mobila,homs.ro

Membru Bizoo de 5 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Dulap baie cu cos de rufe, Mondo Homs, alb, 160 x 35 x 34

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59999 lei Lei
Brand
Homs.ro
Cod produs
130-10604
Out Of stock
Descriere
Dulap baie cu cos de rufe - elementul ce imbina perfect utilul cu placutul.

Daca iti doresti sa economisesti spatiu in baie ca totul sa fie ordonat, alege un dulap baie cu cos de rufe care sa-ti pastreze toate cele necesare intr-un singur loc. Partea superioara este compusa din 3 spatii de depozitare inchise, iar jos ai la dispozitie un loc pentru cosul cu rufe prevazut cu usa batanta.

Realizat din PAL 18mm de o inalta calitate, modelul reuseste sa-ti intreaca asteptarile prin simpla lui prezenta. Dimensiunile il fac ideal pentru orice incapere sau stil.

Dimensiuni: L 35, l 34, h 160 cm

Dulapuri pentru baie - ca totul sa fie intr-un singur loc. In locul potrivit!
Indiferent de stilu pe care l-ai adoptat, cand vine vorba de dulapuri pentru baie, e necesar ca ele sa fie cat mai practice si eficiente in organizarea spatiului. Astfel, cu un model de dulap baie cu cos de rufe iti poti pastra toate cele necesare intr-un singur loc. Cele 3 compartimente din partea superioara pot depozita diverse accesorii, articole sau produse de infrumusetare, prosoape, produse pentru curatenie ori detergenti pentru rufe, etc. Compartimentul de jos este suficient pentru un cos de rufe, iar datorita usii batante, utilizarea lui este foarte facila. Astfel mai ramane sa-ti personalizezi cu 2 sau 3 rafturi de perete pentru lumanari parfumate sau chiar plante pentru un aer cat mai proaspat.
Modelele de dulapuri pentru baie sunt realizate dintr-un pal de inalta calitate ce le ofera o buna rezistenta si sustinere in timp. Designul si finisajul sunt realizate intr-o maniera simpla si moderna, astfel incat acest dulap baie cu cos de rufe sa se poate integra in orice decor

Culoare: Alb

Material: Pal

Dimensiuni: 160 x 35 x 34

Tip Produs: Dulap|Mobilier baie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura